waterflessen met logo Opties

Graag verstrekken wij u dan ook meer informatie aan de druktechnieken welke we gebruiken en wegens welke eco relatiegeschenken die technieken geraken ingezet. Wilt u dan ook advies? Neem vervolgens contact betreffende ons op.

Laat voordelig waterflesjes betreffende persoonlijk etiket drukken. Waterflesjes verrichten het altijd echt op een beurs, party of kantine. Wij beschikken over waterflesjes betreffende plat drinkwater ofwel prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml of 500 ml. De etiketten alleen mogen absoluut in full colour all over bedrukt geraken.

Na jouw bestelling ontvang je een voor niets digitaal drukvoorbeeld. Na jouw akkoord begint een drukkerij met het bedrukken, teneinde een waterflesjes daarna op de afgesproken datum af te leveren. Meer begrijpen? Bel vlug betreffende onze verkopers, ze informeren je gaarne aan opvouwbare waterflesjes drukken.

Food gerelateerde verhalen bijvoorbeeld, brood en chocolade, hebben vaak een korte houdbaarheidsdatum. Bij dit posten van een bestelling dient u hiermee rekening te houden.

OPDRUK RUIMTES Afhankelijk met uw wil kunnen we omtrent de beker ofwel op 2 zijde over de Dopepr drukken. Zie hier de opdruk formaten  

Tenzij anders aangegeven behalve het artikel, worden witte artikelen in 8 werkdagen geleverd na akkoord betreffende een drukproef en mits voorradig. De planningsdatum met een bezorging staat op de orderbevestiging. Planningsdata zijn bij voorbehoud. Kortere levertijden bestaan in overleg mogelijk.

Bij Maxilia hebben wij een persoonlijk ontwerpstudio, snelle jongens welke zorgen het jouw logo zo juist mogelijk op dit product komt.

Bobble Filter Zwart vormt mineraalwater proper en fris doordat al het chloor en andere onaangename onzuiverheden uit het kraanwater worden verwijderd. Het filter is 300x te gebruiken (afhankelijk betreffende montuur Bobble) en past op al die formaten Bobble flessen.

De Dopper waterfles kun je overal mee heen nemen en is super hip! Met de vele bedrukkingsmogelijkheden ontwerp je je unieke Dopper waterfles!

Een sportdop bezit naast de afneembare draaidop een genoeg functie. Die heeft een drink tuit welke eenvoudigweg click here en snel geopend kan geraken via daar aan te trekken en alweer te sluiten via die in te drukken. Jouw drukwerk ook eenvoudig op zaterdag in woonhuis.

Jouw persoonlijk poly waterfles betreffende logo kan zijn een must vanwege elke gelegenheid. Ga met je waterfles bedrukt elke promotie aan en het wordt een gegarandeerd succes!

Een waterflesjesspecialist heeft de waarde aangaande een relatiegeschenk en bied u dan ook dus een mogelijkheid om uw logo te laten drukken op dit meeste geliefde relatiegeschenk: de bedrukte lenzen waterfles. Door dit assortiment dat u is aangeboden via de waterflesjesspecialist is er ons volmaakte glazen waterfles voor iedereen en zeker verder vanwege u en uw festival!

Vind jouw een artikel betreffende gelijke eigenschappen en capaciteit ergens anders voor een lagere verkoopprijs? Verzend het vervolgens de prijsopgave aangaande een concurrent. Wij vergelijken welke en doen je een passend aanbod opdat ook je aangaande de bediening kun plezier hebben.

Dopper Original Dopper kan zijn een aantrekkelijk middel aangaande prima capaciteit. Ook een gedachte erachter kan zijn in deze tijd een goed initiatief. De bedrukking welke we op het product hadden laten publiceren is aangaande prima kwaliteit en enkel betreffende grof geweld daar nog af te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *